Prijs- en bestellijst

Drie jaar geleden zetten wij de eerste stappen in de oprichting van Kwekerij de Transitie. Nu zijn we klaar voor de verkoop van de eerste bomen en struiken. De planten kweken we biologisch, op zand en in de vollegrond, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van sterke wortelgestellen, zodat onze planten zowel op zand als klei goed aan zullen slaan. De bestellijst voor het najaar van 2023 / voorjaar 2024 is via onderstaande knop te downloaden als Excel bestand. Vul hem in en stuur hem terug, dan kijk ik of alles nog op vooraad is en maken we een afspraak wanneer je het op komt halen, of ik dat het langs kom brengen.

Instructies voor de prijslijst en het bestellen

In de lijst kun je sorteren op Nederlandse en Latijnse naam. Als je het door jou gewenste aantal invult wordt de totaalprijs (incl. btw) meteen berekend. Stuur de lijst op, en wij controleren de beschikbaarheid en komen terug met een definitief aanbod. Bij akkoord maken we een afspraak voor het ophalen. We leveren de (meeste) planten als kaal wortelgoed, in de winter, zodat onze biologische grond, waar we zo trots op zijn, hier blijft.

Maatwerk mogelijk

Als je in jouw zoektocht naar iets specifieks in de lijst niet vindt wat je zoekt, weet dan dat wij met plezier bij andere biologische kwekers verkennen of we het ergens anders kunnen vinden. Ook staan we open voor samenwerking met voedselbossen of biologische kwekers in Nederland, of het nu gaat om (meedenken bij ontwerp of plantkeuze, gezamenlijk bestellen,) stratificeren van zaden of kweken van bijzondere combinaties van onderstammen en vruchtselecties of het ruilen van enthout.